Størrelsesguide

          

 

Bredde

BIRKENSTOCK sandalene finnes i to bredder: normal bredde og smal bredde. Det skiller ca 3mm.

Bredden kan avleses på fot-symbolet i BIRKENSTOCK-sandalen. Fot-symbolet i utfylt svart er en smal sandal.

                  

Sammen med de justerbare remmene gir det mulighet for å tilpasse BIRKENSTOCK-sandalen til å passe perfekt etter foten din.

  

Lengde

Det er også viktig å velge den riktige lengde som å velge den riktige bredde når du kjøper BIRKENSTOCK. Dine tær har bruk for et par millimeters plass, både foran og bak for å kunne bevege seg fritt når du går. Du skal ikke trå på kanten av BIRKENSTOCK-sandalen, hverken med tærne eller hælen.  

Du kan måle din fot ved å ta et stykke papir og avtegne din fot. Mål deretter din fot fra tå-spiss til hæl og avles i skjemaet hvilken størrelse du bruke

 

 

Classic

De fleste Birkenstock modellene har den klassiske  fotsålen. De skiller hovedsaklig på remmen hvor Birko-flor leveres i syntetisk skinn og filt på undersiden. De klassiske modellene i skinn har remmer av ekte skinn.

Classic Soft

Samme som over men med en mykere fotsåle. Den myke sålen har et tynt lag av dempende skum på korkfotsålen som gir en god komfort for deg som går og står mye. Utvalget av modeller med myk fotsåle er litt mer begrenset.