Passform

Passform

Den perfekte passform for sunn gåing

Ethvert menneske har forskjellige føtter. Derfor tilbyr vi to vidder for den dype fotsengen: Den normale vidden for normale føtter, den mindre vidden for svært smale føtter. For en optimal passform er våre overdeler avstemt med de respektive dype fotsengviddene. I kombinasjon med justeringsmuligheten til remmen får du en "skreddersydd sko" som er perfekt avstemt til føttene dine..

Vær oppmerksom på at det blir noen få millimeters plass i hælen og før tærne når du kjøper BIRKENSTOCK modellen din. Tærne dine trenger dette spillrommet ved gåing for å kunne bevege seg fritt ved skrittavviklingen..


Den perfekte passform

Sko har en innvirkning på vårt bevegelsesforløp. Derfor er det så viktig at de sitter rett - både når du står og går. Med det angitte tipset viser vi deg hvordan du kan tilpasse BIRKENSTOCK modellen din og nyte den unike komforten..
01

Åpne alle remmene, og still deg på fotsengen med føttene. Vær oppmerksom på at du har noen millimeters plass i hælen og tåområdet. Dette frirommet trenger du for en naturlig rullebevegelse. I tillegg skal føttene være innlagt på fotsengformen, og ikke ligge innvendig eller utvendig på fotsengen. Ta hensyn til at vår fotseng er tilgjengelig i to vidder..

02

Lukk remmene slik at de ikke ligger an for stramt. Et lite frirom skal du ha slik at føttene ikke klemmes sammen under gåbevegelsen..03

På modeller med hælremmer skal du være oppmerksom på at hælremmen ikke strammes for stramt fordi foten ellers skyves for langt forover i sengen..

04

Etter at du har tilpasset BIRKENSTOCK modellen din, skal du ta noen skritt. Når du kan bevege føttene fritt når du går og ikke støter på sengekanten, har du valgt riktig størrelse og vidde.