Betaling

Betalingsmetoder hos Birkenstocks.no

Vi har Klarna Checkout som gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best. En smart løsning med Klarna Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp og deretter velger du hvordan du vil betale.

Betalingsmåtene som tilbys er:

Betal direkte (Visa/Mastecard)

Du kan velge å betale direkte med kort når du handler med Klarna. For å gjøre det enda enklere ved neste kjøpe kan du velge å lagre dine opplysninger.

Klarna faktura

Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift.
Les mer her om Klarna faktura.

Klarna delbetaling

Med Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale.
Les mer her om Klarna delbetaling

For spørsmål om din Klarna-konto eller mottatt faktura, vennligst ta kontakt med Klarna på mail ved www.klarna.com/no/support eller tlf 21 01 89 91.

Dersom kortbetaling er eneste alternativ ved utsjekk:

Dette kan være fordi du valgte å ikke oppgi personnummer eller at Klarna gjør en kredittsjekk på deg. Du kan eventuelt kontakte Klarna dersom kredittsjekken tar lang tid. 

Faktura fra Birkenstocks.no (bedrift/organisasjon)

Dette er et tilbud til bedrifter og offentlige etater som forutsetter forhåndsgodkjent kredittvurdering. Send nødvendig informasjon om eventuelt organisasjonsnummer, kontaktpersoner og annet som er nødvendig til info@birkenstocks.no. Vår økonomiavdeling vil i løpet av kort tid foreta en kredittsjekk og eventuelt gi kreditt ut fra egen vurdering. Birkenstocks.no forbeholder seg retten til å avslå kreditt uten ytterligere forklaring. 

Paypal

Vi tilbyr Paypal som betalingsmetode og dette krever at du har en Paypal konto tilknyttet et kredittkort. Trygg og sikker betaling av varer og tjenester. Les mer på www.paypal.no hvis du ønsker mer informasjon om denne betalingstjenesten. 

VIPPS

Vi tilbyr Vipps som betalingsmetode og dette krever at du har en Vipps konto tilknyttet et kredittkort eller bankkort. Trygg, rask og sikker betaling av varer og tjenester. Les mer på www.vipss.no hvis du ønsker mer informasjon om denne betalingstjenesten.

POSTOPPKRAV

Vi tilbyr postoppkrav som betalingsmetode hvor varen(e) betales når du henter din vare(e) på ditt nærmeste postkontor.

Salgspant

Birkenstocks.no har salgspant i de leverte produkter inntil hele kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt, jfr. panteloven § 3-14 flg. Fjellsport forbeholder seg retten til å kreve annen sikkerhet i tillegg eller i stedet for salgspant. Slik sikkerhet kan kreves også etter at bestillingen er akseptert. Kjøper er ikke berettiget til å videreselge de leverte produkter som er beheftet med salgspant før kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt.