Levering

Vi sender med Posten/Bring etter deres til enhver gjeldende priser. Du henter ut pakken din på ditt lokale postkontor/post-i-butikk. Birkenstocks.no benytter seg av følgende frakt tjenester med Posten/Bring: 

  • Klimanøytral Servicepakke: Vanlig levering med Posten/Bring til postkontor eller Post i butikk. Dette er standard leveringsmetode og betyr at Posten/Bring forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp. Når pakken er klar for henting sendes det en SMS med henteinformasjon til det mobilnummeret som er oppgitt ved bestilling
  • Hjem på døren: For levering hjem på kvelden mellom 17.00 og 21.00. For varer som på grunn av sin størrelse ikke kan sendes til utleveringssted, tilbys hjemmeleveranse på dagtid. Anvisning av leveringstid skjer på telefon. Med hjemmeleveranse vil leveringen vanligvis skje til adressens første inngang eller tomtegrense. 
  • Bedriftspakker: For levering på døren til bedrifter på dagtid mellom 8-16 (forutsetter at det er noen tilstede for signering av mottak mellom kl 8:00 og 16:00). 
  • Postoppkrav: Hvis du har valgt postoppkrav vil gebyret på kr 69,- komme i tillegg til fakturabeløpet. Pakken sendes som klimanøytral servicepakke og sendes til nærmeste postkontor.

Normal leveringstid er 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Om produktet inngår i bestillingssortimentet er leveringstiden maksimalt 14-dager. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. 

Om en forsendelse mot formodning blir forsinket vil du bli kontaktet av kundeservice. Du vil da få muligheten til å heve eller endre kjøpet.

Birkenstocks.no har forsendelser til hele Norge.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 210,- . Merverdiavgiften trekkes automatisk fra når vi behandler ordren.

Betaling

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med kort, faktura og delbetaling. Ved å oppgi dine opplysninger i kassen godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" godkjenner du Birkenstocks generelle kjøpsvilkår. Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet først samme dag som forsendelse blir foretatt. Vi tilbyr også betaling med Paypal.

 
Bytte og Retur
 
Det er ikke noe problem å bytte sko, dersom vi har ønsket modell og størrelse inne. Alle varer kan byttes innenfor samme sesong, med unntak av enkelte kampanjer. Ta gjerne kontakt med oss i forkant for å reserve str/modell eller for å sjekke leveringstid.
 
Du kan skrive ditt ønske om bytting på returskjemaet. Bytteskjema finner du nederst på siden. Ved bytte til en rimeligere modell, vil du enten få restbeløpet overført til konto, eller bli tildelt en rabattkode dersom skoene er returnert senere enn 30 dager fra mottakelse. Se mer informasjon om bytte og retur under Birkenstocks.no - Bytte og retur.
Som en service til våre kunder legger vi med en returlapp med varen og betaler fraktgebyret på det produktet du bytter til (gjelder ett bytte pr.kjøp). Har du ikke mottatt en returlapp så send oss bare en mail og vi sender en ny.
Produktet må returneres ubrukt og i originalemballasjen.
 
Vennligst pakk inn esken i plast/papir eller i ytteresken den ble sendt, ikke fest tape og adresselapp direkte på esken! Husk å fylle ut og legge ved bytteskjemaet.
Ønsker du å kansellere ordren, legg da ved angrerettskjemaet, som du har fått tilsendt på mail. Om du ikke har mulighet til å printe ut denne, legg ved en notis med ordrenummer, navn, om det er retur/bytte eller send oss en mail om ditt ønske.  
Returpakker leveres på posten og returlapp settes på pakken. Vi henter ikke pakker sendt i postoppkrav.
 
Kjøp som er gjort med bank-/kredittkort refunderes til det samme kortet/konto som ble brukt da bestillingen ble lagt. Pengene vil være tilgjengelig på kortet i løpet av 5-7 virkedager.
Du har 14 dagers ubetinget bytte -og returrett fra du har mottatt produktet. Vi tilbyr 30 dager åpent kjøp. Det vil si at du må hente ut varen for å benytte angreretten din. 
 
Bytteskjema: Bytteskjema
Angrerettskjema: Angrerettskjema
 
Alle returer sendes til: Birkenstocks, Postboks 226, 3421 Lierskogen
For mer informasjon send en mail til: info@birkenstocks.no